Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ RUSKAMARATON 2024 >>>>

Huom! Ruskareissulle voit ilmoittautua netin kautta (suositeltava) tai kisakansliassa.

Maksut muuten kuin ilmoittautumisen yhteydessä

Maksaminen ePassilla (palvelutunnus 56544)
1. Maksa osallistumisen hinta ePassi-sovelluksella tai lähettämällä tekstiviestillä Ruskamaratonin palvelutunnus 56544 välilyönti ja summa numeroon 050 90 23456. Lähetä meili (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä (viimeisellä viikolla lähes saman tien) voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Voit maksaa myös Smartumilla ja Edenredillä
1. Maksa osallistumisen hinta jommalla kummalla
2. Lähetä meilillä maksun tiedot (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä (viimeisellä viikolla lähes saman tien) voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Maksaminen iZettle maksulinkin avulla

Mikäli pankkisi hylkää maksun kun yrität maksaa suoraan netissä niin syynä voi olla ja ratkaisuna siihen seuraavat:

  1. kortillasi ei ole riittävästi pitoa > huolehdi, että kortilla on riittävästi katetta ja yritä uudelleen
  2. luottokorttisi ei ole hyväksytty maksuvälinen systeemissämme tai luottokorttiyhtiösi ei tunnista Ruskamaraton-palveluntarjoajaa eikä siten suostu maksuun > lähetä meiliä os. run@ruskamaraton.com niin lähetämme sinulle iZettle-kassajärjestelmän kautta maksulinkin, jonka kautta voit tehdä turvallisesti maksun suoraan kassajärjestelmäämme. Maksun jälkeen laita meiliä, jossa kuittikopio maksusuorituksesta ja laitamme sitten sinulle voucher-koodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen netissä. Tämä ohje pätee myös kisakanslian luukulla, paitsi emme lähettele enää vouchereita vaan näpyttelemme tietosi suoraan systeemiin.

Maksetun ilmoittautumisen peruutus

1. Vaihtaa peruttu matka johonkin järjestettävään matkaan. Välirahoja ei palauteta, mutta erotuksen kalliimpaan joutuu maksamaan

2. Viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa on mahdollista siirtää juoksu seuraavalle vuodelle. Vuonna 2024 tämä mahdollisuus umpeutuu siis 7.9.2024 klo 11:40. Osallistumisen voi siirtää kuluitta yhden kerran seuraavan vuoden tapahtumaan, olettaen että se järjestetään. Siirto on henkilökohtainen. Esim. toisen henkilön nimiin siirrettäessä perimme 20 € käsittelykulun. Siirroissa t-paita ei seuraa mukana eikä siitä anneta hyvitystä.

3. Saada peruutusmaksulla (20e) vähennetty osa maksetusta ilmoittautumismaksusta takaisin. Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme osallistumismaksun. Palautuksesta peritään joka tapauksessa 20 € käsittelykulut. Mikäli osallistuminen peruuntuu enintään 7 vrk ennen tapahtumaa sairastapauksen vuoksi, rahat palautellaan myös em. ehdoin. Vuonna 2024 tämä mahdollisuus umpeutuu siis 7.9.2024 klo 11:40. Muissa tapauksissa rahoja ei palautella.

Huomioithan, että tapahtumaa edeltävä viikko on tosi kiireellistä aikaa järjestelyiden yms. johdosta ja emme siten valitettavasti jouda vastailemaan myöhässä tapahtuviin osallistumisen siirto- tai peruutuspyyntöihin.