Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ RUSKAMARATON 2022 >>>>

Saimme lisäerän mustia, teknisiä Ruskamaraton t-paitoja, joten päätimme sisällyttää tuon mustan paidan myös viimeiseen hintaportaaseemme (79 €).
Tekemällä ilmoittautumisen netin kautta 2.9.2022 klo 23:59 mennessä ja valitsemalla paitasi koon, saat ilmoittautumismaksulla myös hienon, mustan Ruskamaraton-paidan. Kisakansliassa tapahtuvien ilmoittautumisten yhteydessä paita maksaa 20 €. Kisakansliassa on myynnissä myös paidan pinkkiä versiota.
HOXHOXHOX! Ja tässäpä vielä lisäkannustus, jos olet ajatellut kympille osallistumista. Kympin juoksuun osallistuvien kesken arvotaan matkan yhteistyökumppanin eli Levi Hotel Span noin 300 €:n majoituslahjakortti, joka oikeuttaa viikonloppuun perhehuoneessa. Eli vaikka tulisit viimeisenä maaliin, sinulla on mahdollisuus voittaa.

Maksut muuten kuin ilmoittautumisen yhteydessä

Maksaminen ePassilla (palvelutunnus 56544)
1. Maksa osallistumisen hinta ePassi-sovelluksella tai lähettämällä tekstiviestillä Ruskamaratonin palvelutunnus 56544 välilyönti ja summa numeroon 050 90 23456. Lähetä meili (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä (viimeisellä viikolla lähes saman tien) voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Voit maksaa myös Smartumilla ja Edenredillä
1. Maksa osallistumisen hinta jommalla kummalla
2. Lähetä meilillä maksun tiedot (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä (viimeisellä viikolla lähes saman tien) voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Maksaminen Eazybreakilla 
1. Maksa osallistumisen hinta ePassi-sovelluksella tai lähettämällä tekstiviestillä Ruskamaratonin toimipaikkakoodi PUV5 ja summa numeroon 18171. Lähetä meili (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä (viimeisellä viikolla lähes saman tien) voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Maksetun ilmoittautumisen peruutus

1. Vaihtaa peruttu matka johonkin järjestettävään matkaan. Välirahoja ei palauteta, mutta erotuksen kalliimpaan joutuu maksamaan

2. Viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa on mahdollista siirtää juoksu seuraavalle vuodelle. Osallistumisen voi siirtää kuluitta yhden kerran seuraavan vuoden tapahtumaan, olettaen että se järjestetään. Siirto on henkilökohtainen. Esim. toisen henkilön nimiin siirrettäessä perimme 20 € käsittelykulun

3. Saada peruutusmaksulla (20e) vähennetty osa maksetusta ilmoittautumismaksusta takaisin. Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme osallistumismaksun. Palautuksesta peritään joka tapauksessa 20 € käsittelykulut. Mikäli osallistuminen peruuntuu enintään 7 vrk ennen tapahtumaa sairastapauksen vuoksi, rahat palautellaan myös em. ehdoin. Muissa tapauksissa rahoja ei palautella.