Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ RUSKAMARATON 2022 >>>>

Musta paita sis hintaan 30.6. saakka. Pinkkiä saatavilla kisakansliasta rajoitetusti 20e/kpl.

Maksut muuten kuin ilmoittautumisen yhteydessä

Maksaminen ePassilla (palvelutunnus 56544)
1. Maksa osallistumisen hinta ePassi-sovelluksella tai lähettämällä tekstiviestillä Ruskamaratonin palvelutunnus 56544 välilyönti ja summa numeroon 050 90 234562. Lähetä meili (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Voit maksaa myös Smartumilla ja Edenredillä
1. Maksa osallistumisen hinta jommalla kummalla
2. Lähetä meilillä maksun tiedot (run@ruskamaraton.com), kun maksu on kunnossa, niin saat muutamassa päivässä voucherkoodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen ilman maksua.

Maksetun ilmoittautumisen peruutus

1. Vaihtaa peruttu matka johonkin järjestettävään matkaan. Välirahoja ei palauteta, mutta erotuksen kalliimpaan joutuu maksamaan

2. Siirtää juoksu ensi vuodelle. Osallistumisen voi siirtää kuluitta yhden kerran seuraavan vuoden tapahtumaan, olettaen että se järjestetään. Siirto on henkilökohtainen. Esim. toisen henkilön nimiin siirrettäessä perimme 20 € käsittelykulun

3. Saada peruutusmaksulla (20e) vähennetty osa maksetusta ilmoittautumismaksusta takaisin. Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme osallistumismaksun. Palautuksesta peritään joka tapauksessa 20 € käsittelykulut. Mikäli osallistuminen peruuntuu enintään 7 vrk ennen tapahtumaa sairastapauksen vuoksi, rahat palautellaan myös em. ehdoin. Muissa tapauksissa rahoja ei palautella.